PETTER SKVETT DEL 1

Historien om Petter Skvett:

Det var en gang en fyr som het Petter Skvett. Han heter det fortsatt. Han og de andre skulle på tur i skauen. Med seg hadde han Kåre-Bjarte, Turid-Tulla, Hans Nasahår, Jens Snærk, Ronny Melkemann og Tove-Linda.

De hadde et telt med seg, der det var plass til tre. Så de la et tre inni der. Men så kom Petter Skvett med en god idé; kanskje det var et telt som var beregnet for tre trær. Så da la de tre trær inni der. Men så kom Jens Snærk med en enda bedre idé; siden det var et telt for tre, tenkte han at de måtte lage et tretall ut av trærne, og legge det i teltet.

Så da gjorde de det. Men etter timer med stress og hugging av trær, kom Turid-Tulla med en sykt god idé; det var et telt for tre personer. Men hun skjønte ikke akkurat det, så hun tenkte på trepersoner, så de hugga flere trær, og forma dem som personer, og la dem i teltet. Men da kom plutselig en random fyr forbi og rista på hodet og sa at det var et telt som tre personer hadde plass i. De andre funderte lenge på dette, men plutselig gikk det opp for dem; de skulle bruke det til å sove i, også stappa dem tretallet, de andre nedhogga trærne, trepersonene, og seg selv, inkludert den random-mannen som kom forbi, som forresten het Børge-Jan. Den natten var det trangt og klamt og fuktig og spenstig i teltet, og det luktet reke der, blanda med kjemiske reaksjoner. Og masse, masse bråk. Den superhybride atomsnorkinga til Petter Skvett, den hårete nesa til Hans Nasahår som suste, Ronny Melkemann som klødde seg i busken sin og rapte, Tove-Linda som hekla i søvne, Kåre-Bjarte som klødde seg i bakhuet med en plastskje, Jens Snærk som sniffa snærk fra en snærkete kaffetrakter, Børge-Jan som var sur fordi han ikke kom tidsnok til middag, og Turid-Tulla som tulla i teltet og tulla rundt. Samtidig, helt tilfeldig, kom det en elgepingvin frem fra skauen og sang apesanger fra gamle bøker som var restaurert og maltraksert i en eske. Helt plutselig, kom Jan-Thomas. Og han sa at det var mye bråk i teltet, og hvis de ikke slutta med alt bråket, skulle de få en ørefik og få dyrere pris på make-over sjappa hans. Da ble Petter Skvett redd og tenkte at han ikke hadde penger nok til dette. Ai ai ai, hvordan skulle dette gå? Følg med i neste kapittel.

2 kommentarer

Caroline

02.02.2012 kl.21:26

Genialt Barskepus! :D sees på mandag ;P

Karianne <3

02.02.2012 kl.21:47

Brææææ skrevet <3

Skriv en ny kommentar

Barskepus =^w^=

Barskepus =^w^=

18, Fredrikstad

Jeg er en barsk skapning som har uber barske og random fantasier om alt og forbi der igjen =^w^= aw yesh

Kategorier

Arkiv

hits